Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی رئیس کانون وکلای خراسان شمالی اظهارکرد: بالا بودن حقوق یا حق الوکاله وکلا فقط یک شعار است و واقعیت ندارد.

رضا نوروزیان ظهر امروز ۷ اسفند ماه در نشست خبری که به مناسبت سالگرد استقلال کانون وکلای ایران برگزار شد، اظهار کرد: کانون وکلا مسئول محاسبه حق الوکاله نیست و دادگستری مبنای حق الوکاله را اعلام می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به مشکلات مالی بسیاری از وکلا در کشور، افزود: در کانون وکلای خراسان شمالی امسال ۱۸ درصد از همکاران پروانه خود را به خاطر اوضاع مالی نامناسب تمدید نکردند؛ این نشان می دهد که حقوق وکلا بالا نیست و موضوعاتی که در این خصوص مطرح می شود، صحت ندارد.

وی ادامه داد: ۱۰ درصد از وکلای ما در استان، پروانه خود را تودیع کرده و اکنون کار وکالت انجام نمی‌دهند؛ ما افرادی را داریم که دارای دکترای حقوق خصوصی هستند اما نمی‌توانند کار کنند؛ اینها مصداق مناسب نبودن شرایط برای وکالت است.

رئیس کانون وکلای خراسان شمالی تاکید کرد: ما نتوانستیم فرهنگ استفاده از وکیل را در استان و کشور نهادینه کنیم.

وی با بیان اینکه باید نگاه ها در یاری گرفتن از وکلا تغییر کند، افزود: متاسفانه نگاه بسیاری از افراد جامعه این است که از وکلا صرفاً برای عبور از مسیرهای سخت یا زمان رسیدن به بن بست استفاده کنند.

وی ادامه داد: این در حالی است که باید تلاش شود تا جامعه از وکلا پیش از وقوع مشکلات و در واقع برای پیشگیری از وقوع مشکلات استفاده کنند تا در معاملات و قراردادها یا سایر مواردی که با آن روبرو هستند به مشکل برخورد نکنند.

گلایه از وکلای انتخابی در پرونده های امنیتی

نوروزیان همچنین از محدود بودن وکلا به خاطر انتخاب وکلا توسط دادگستری برای قبول وکالت پرونده‌ یقه سفیدها و موضوعات امنیتی، انتقاد کرد و گفت:  دادگستری در خراسان شمالی صرفاً ۱۲ وکیل را برای قبول کردن پرونده های امنیتی یا جرائم یقه سفیدها تایید کرده است که ما نسبت به این موضوع گلایه داریم.

وی تاکید کرد: در خراسان شمالی بیش از ۲۵۰ وکیل پایه ۱ عضو کانون وکلای استان هستند و جالب اینجاست که هیچ یک از این ۱۲ نفر از مجموعه کانون وکلای استان نیستند.

پرونده های امنیتی چقدر اهمیت دارد؟

وی تصریح کرد: ۱۲ نفر انتخاب شده برای وکالت پرونده های امنیتی یا یقه سفیدها، همکاران ما و وکلای مرکز مشاوران قوه قضاییه هستند و سوالی که پیش می آید این است که چرا بعضی از افراد انتخاب شده صرفاً دارای یک سال تجربه وکالت بوده و آیا پرونده های امنیتی و یقه سفیدها اینقدر بی ارزش است که نیاز به وکلای با تجربه تر ندارد؟

نوروزی ادامه داد: در کل کشور بیش از ۱۵۰ هزار وکیل وجود دارد که فقط ۱۲۰۰ نفر آن‌ها می‌توانند وکالت پرونده‌های امنیتی و یقه سفیدها را برعهده بگیرند. زمانی در خراسان بزرگ از بین ۲۵۰۰ وکیل پایه ۱ صرفاً ۴ وکیل برای این نوع پرونده ها انتخاب شد که البته آنها هم از خیر این قضیه گذشتند.

وی بیان کرد: این موضوعات خلاف قانون اساسی است و حق دفاع را از وکیل و همچنین برای متهم سلب می کند و در واقع به «استقلال» لطمه می‌زند.

نوروزیان همچنین از وجود مجموعه موازی با کانون وکلا نیز انتقاد کرد و افزود: بر اساس قانون نباید مجموعه موازی با مجموعه ای که از قبل وجود دارد تشکیل شود اما از ۲۰ سال گذشته این اتفاق در حوزه وکلا رخ داده است.

وی تصریح کرد: در این مجموعه موازی که با شکل و شمایل کانون وکلا تشکیل شد، صدور پروانه، نظارت، تعلیق یا ابطال پروانه نیز با قوه قضاییه است؛ مجموعه ای که استانی است اما در آن به صورت کشوری عمل می‌شود. این‌ها از نقایص این مجموعه است که به صورت موازی با کانون وکلا فعالیت می کند و نه تنها استقلال آن مورد سوال است بلکه هزینه دولتی نیز دارد.

رئیس کانون وکلای خراسان شمالی اظهار کرد: کانون وکلای استان از تیر ماه امسال مستقل شد و تلاش برای آگاهی رسانی به مردم را به صورت ویژه در برنامه خود دارد.

وی ادامه داد: ما می خواهیم مردم را با حقوق خودشان و در واقع حقوق اولیه زیست در جامعه آشنا کنیم تا در نهایت سبب رعایت قانون و کاهش مشکلات شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خراسان شمالی استانی اجتماعی كانون وكلا کانون وکلای خراسان شمالی پرونده های امنیتی حق الوکاله کانون وکلا یقه سفیدها پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۱۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینفوگرافیک| فراریان بزرگ مالیاتی

بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده از سوی سازمان امور مالیاتی، پزشکان، نمایشگاه‌داران خودرو، صاحبان بنگاه‌های معاملات املاک، رستوران‌داران، طلافروشان، وکلا، فروشندگان لوازم خانگی و صاحبان آرایشگاه‌های زنانه در زمره بزرگترین فراریان مالیاتی قرار دارند.

گروه اینفوگرافیک بازارنیوز- سروش نظری؛ بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده از سوی سازمان امور مالیاتی، سرانه پرداخت مالیاتی فعالان برخی از اصناف در طول یک سال کمتر از یک کارمند معمولی و یا کارگر است؛ این در حالی است که میزان درآمد سالانه شاغلان این بخش‌ها چندین برابر یک کارگر و یا کارمند است.


بر اساس این اطلاعات، پزشکان، نمایشگاه‌داران خودرو،صاحبان بنگاه‌های معاملات املاک، رستوران‌داران، طلافروشان، وکلا، فروشندگان لوازم خانگی و صاحبان آرایشگاه‌های زنانه از جمله اصنافی هستند که نسبت به درآمد بالای خود، سرانه مالیاتی کمتری را در طول یک سال پرداخت می‌کنند.

 



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: فرار مالیاتی ، طلا فروشان ، پزشکان ، وکلا ، مشاوران املاک ، نمایشگاه‌داران خودرو ، سازمان امور مالیاتی ، دریافت مالیات لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAJ

دیگر خبرها

  • وکلا وظیفه سنگینی در حفظ جایگاه خود و وکالت دارند
  • ‌وکلا در راستای ایجاد صلح و سازش تلاش کنند
  • وکلا نقش مهمی در برقراری صلح و سازش دارند
  • جریمه ۳ میلیارد تومانی قاچاق سوخت، برای مدیرعامل واحد تولید فرآورده‌های نفتی
  • ۳ پرونده در دادسرای مشهد در خصوص جرایم انتخاباتی تشکیل شد
  • اینفوگرافیک| فراریان بزرگ مالیاتی
  • تشکیل ۳ پرونده جرایم انتخاباتی خراسان رضوی در دور اول
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • قیمت قالب فلزی لبه ۵ با قیمت دلار بالا رفت؟!
  • تعزیر قاچاقچی سوخت در بیرجند